lauantai 20. syyskuuta 2014

Uinnista intohimo

Meillä vauvauinti aloitettiin aikoinaan isosiskon ollessa 3 kuukautta vanha ja uintia on ollut melkein koko ajan siitä lähtien vähintään se puoli tuntia viikossa. Päälle tietysti siihen kesäajan uintiharrasteet :) Isosisko on nyt 2.5 vuotta ja on jo kaksi vuotiaasta mennyt juoksuvyöllä vedessä itsenäisesti. Hän myös sukeltelee erittäin mielellään mitä en itse voinut sietää tuossa iässä. Ei ollut kyllä vauvauintejakaan silloin. Eikä mene kauaa enää, kun ei tarvita uintivyötäkään.

Kahden vuoden käymisen jälkeen meillä oli pieni tauko loppuraskauteni ajan viikottaisesta uinnista, mutta onneksi oli tulossa kesä eikä harrastus jäänyt aivan unholaan.

Nyt sitten elokuun alusta olemme aloittaneet vauvauinnin uudestaan pikkuveljen kanssa. Ja tietenkin isosisko kulkee siellä mukana ja on aivan innoissaan. Tämä on toiminut paremmin kuin aluksi ajattelin, mutta isosisko on tykännyt todella kovasti olla mukana altaalla muiden isompien kanssa eivätkä vauvat ole häiriintyneet. :)

Myös pikkuveljen uusi harrastus on lähtenyt hyvin käyntiin. Hän sukeltaa mielellään ja polskuttelee ohjatusti vedessä. Tämän lisäksi toki nauraa isosiskon sukellus- ja uintitempuille.

Tässä meidän uintivarustukset

Pikkuveljen uintivarustukseen meillä kuuluu Lindexin perus kokouikkari, hupullinen vauvapyyhe ja velliä/maitoa uinnin jälkeen.
Isosiskon uintivarustukseen hän itse valitsi tällä kertaa Cirafin bikinit, merenneito huppupyyhkeen sekä uinnin jälkeen on hyvä ottaa vesihörppyä Camelbakin juomapullosta (ollut kyllä hyvä pullo, eikä ala haisemaan heti niinkuin jotkut omat muovipulloni :))

Uintilaseina isosisko käyttää Speedon 2-6-vuotiaiden junior laseja, joissa kiristys/löysytys tapahtuu kätevästi nappia painamalla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti