maanantai 15. syyskuuta 2014

Ei lapsia tähän kahvilaan kiitos!

Hauskinta oli, kun olimme kesälomareissulla käymässä Turussa ystäväni luona ja mietimme mihin menisimme syömään Mehukatti puiston osoittautuessa ökykalliiksi ja vain roskaruokaa tarjoavaksi paikaksi.



Päätimme mennä lähellä Laustetta olevaan uuteen Cafe Brontziin, joka suurin kyltein mainosti "tarjolla tavallista ja maukasta kotiruokaa"! Ilmeisesti heillä on jo aiempi toimipiste keskustassa ja kotisivujen mukaan mainostavat itseään tasokkaana paikkana.

Meitä oli siis 3 aikuista ja 4 lasta (2 n.3v, 1 n.8kk ja 1 n.4kk). Aluksi todettakoon, että tietenkin lapset ovat monen tunnin leikkimisen jälkeen väsyneitä ja nälkäisiä. 

Astuimme sisään kyseiseen kahvilaan lounasaikaan. Sisällä oli hyvin seesteinen tunnelma ja ehkä hieman paremmin pukeutunut yli keski-iän oleva väki pudotti silmänsä, kun astuimme sisään. Kun ystäväni meni tilaamaan, hänen 8kk tyttärensä sai rattaissa hepulin ja alkoi suoraan sanottua kiljumaan (halusi tissiä, kun on täydellä rintaruokinnalla, joten ei ollut tuttipulloa mikä lykätä suuhun..). Nappasin hänet syliini ja koitin keksiä jotain katseltavaa vitriinistä, mutta se auttoi vain hetkeksi. Tunsin kuinka selkäni läpi porautui murhaavia katseita ja sali meni huudon lisäksi täysin hiljaiseksi.

Saimme maksettua ja ystäväni kysyi tarjoilijalta voisimmeko mennä takatilassa olevaan "kokoushuoneen näköiseen tilaan". Tyttö mietti hetken ja sanoi "menkää vain". 

Meistä haluttiin selvästikin päästä nopeasti...eroon.. Siirtyessämme takahuoneeseen tunnelma salissa normalisoitui ja pystyimme kuulemaan ihmisten hengähdykset selässämme. Saimme ruokailtua ja siirryimme vessatiloihin. Ei löytynyt pottaa tästä raflasta joka sekin tuki ajatustamme ettemme olleet tervetulleita. Kiitimme ja poistuimme paikasta. 

Miksi mainostaa perinteistä kotiruokaa, jos ei lapsiperheitä haluta lähellekään??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti